Terug naar inhoudsopgave

''Beste kinderrechter'', Bibi (cliënt) schrijft zelf een brief

''Beste kinderrechter'', Bibi (cliënt) schrijft zelf een brief

Bibi, cliënt bij William Schrikker schrijft zelf een brief naar de Kinderrechter

Scroll naar het artikel

''Beste kinderrechter'', Bibi (cliënt) schrijft zelf een brief

Beste Kinderrechter,

Helaas ben ik er niet bij deze keer. Maar ik heb wel wat te vertellen en dat doe ik in deze brief. Ik zit hier nu bijna een jaar op de Schar en soms gaat het goed, en soms gaat moeilijk met mij.

Ik probeer om steeds een stapje vooruit te gaan. Ik ben soms verdrietig om me poes die overleden is en dan ga ik een liedje luisteren om er weer aan te denken. Als ik dit doe moet ik soms huilen, niet alleen om me poes maar ook omdat ik graag weer naar huis wil. Ik vind het best wel ingewikkeld en ik wil graag ook van u iets willen horen en ik wil ook weten hoelang ik nog bij de Schar moet blijven. Misschien ga ik na dit weer thuis wonen of ergens dichtbij mama in de buurt op een groep waarna ik weer snel thuis kan wonen. Met mij gaat het goed als ik diamond painting doe op de Schar of als ik lekker ga lekker werken op de dagbesteding. Ik ben al ongeveer 4 jaar lang niet naar school gegaan. Dit wil ik heel graag weer. Ik zou in de toekomst echt een diploma willen halen op school, maar wel op een school waar ik me blij voel en rekenen of taal kan doen. Maar ook wil ik in de toekomst weer thuis wonen. Want mijn zusje Lisa is 14 augustus geboren en ze is nu al weer 4 maanden oud en wij hebben een nieuw huis waar ik me veilig en beter voel. Ik doe ook goed mijn best om in therapie te leren met boosheid en verdriet om te gaan. Dit gaat goed. Maar op de groep zijn de kinderen druk en is het moeilijk voor mij. Er zijn ook veel nieuwe begeleiders soms, die mij niet goed begrijpen. Thuis voel ik mij goed en als ik thuis ben moet ik weer wennen om weer tot rust te komen. Maar als ik tot rust ben gekomen dan gaat het weer goed en voel me dan weer helemaal blij. Als ik me blij voel ga ik dansen of met me nieuwe hamster spelen die Pukkie heet. Pukkie is een paar maanden oud. Als ik thuis ben ga ik ook veel met me zusje praten of een beetje proberen samen te spelen. Ik zal graag ook een brief terug krijgen van u en zou willen horen van u wanneer ik weer thuis kan wonen. Ik vind het wel spannend om wat van u te horen. De Kinderrechter zei op 2 april tegen mij dat ik stapjes vooruit moest maken, dat heb ik gedaan, maar ik moet er nog wel een paar. Ik hoor het graag van u terug, schrijft u ook een brief voor mij? Graag wel in taal die ik begrijp. Dit was mijn verhaal.

De groeten van,

Bibi

Bibi woont sinds januari 2019 op een behandelgroep

 

 

 

Terug naar het begin van de pagina

Leave a comment

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
Add comment